Sayfalar

29 Ağustos 2010 Pazar

tak-takistir

bugun midem cok bulandi. neyse ki evdeyim. evde olunca kocam sahit oldu yakindan. hemen internette arastirmalara basladi.halbuki hamileleikte bulanti kadar normal baska bir sey daha yok. biz artik neden suphelenmemiz gerektigini sasirdik ve doktor randevumuza sadece 6 gun kaldi. niye bu endise bu merakli bekleyis derseniz, ufakligin kalp atislari. bir kere duydunuz mu kafanizda surekli yankilaniyo ve bir yere gitmesini istemiyorsunuz.
bugun bir arkadasimla bulustuk, kocasi ile ayni iste calistigindan dolayi evlendikten sonra isten ayrildi, ve o zamandan beri-14 ay- iş bakiyor, bogazici mezunu 5 sene "trade marketing" tecrubeli bir kadin surekli reddedilmekten o kadar bunalmis ki bu isi bir takinti haline getirmis. is basvurularindan baska bir sey yapamaz/dusunemez halde. 
baska bir arkadasim 1,5 senelik uzatmali sorunlu iliskisini bitireli 1 sene olmak uzereydi ve uzun soluklu mutlulugunu ilan edecekti ki tekrar birlikte olmaya basladi, tum sikintilarina karsi sonuna kadar gitmeyi koymus kafasina.
ne zaman bu kadar takintili olduk?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder