Sayfalar

14 Eylül 2010 Salı

12.hafta

bu hafta artik karnim biraz daha sisti, moda olan gogusten bol bluz-elbiseler hayat kurtariyor, hala yeni elbiseler almadim. cok fazla gaza gelmemeye calisiyorum. hatta 12 haftadir ilk defa olarak bugun is yerinde, yogunluktan yerimden kalkamadigim 2-3 saat boyunca hamilelige iliskin hicbir detay da gecmedi aklmdan inanmazsiniz. bunda artik cok azalan bulantilarimin da faydasi olmustur, zira kendini durmadan hatirlatmayi gorev bilmisti gectigimiz haftalarda.
Bugun sabah kahvaltimi fransadan yeni gelen arkadasimla yaptim; suan birlikte oldugu erkek arkadasindan sikilmakla birlikte ayrilamiyor, kafasini dagitmaya/ne istedigini anlamaya fransaya gitti bayramda, kendisini bekleyen "gönül çelen"inin yanina, ama cok kasmis kendini, bir turlu ne fransanin romantizminin ne de gonul celen jestlerinin degerini bilebilmis, simdi ne yapmali diye kafasi iyice karismis.
Öglen yemegimi ise biri 6 yasinda digeri 7 yasinda cocuklari olan baska arkadaslarimla yedim; okullar aciliyormus, artik anaokullari mulakat yapiyormus, ustelik dudak ucuklatici rakamlara, bakici kadini yine yatili mi tutmalilarmis.
hani bazen kendinizi hicbir yere ait hissetmezsiniz ya, gecmisle gelecek arasinda bir yerlere sikismis durumdasinizdir, iste o bicim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder